Upplev hockey när det är som bäst

Att få uppleva hockey direkt på plats i arenan är något av det bästa som finns. Atmosfären är oftast helt enorm, i alla fall när det kommer till SHL och NHL. Det är en obeskrivlig känsla att få se sitt lag spela live och har du någon gång varit och tittat på elitserien i ishockey så vet du vad jag menar. Dessutom är det extra spännande om du även bettar på live odds under matchens gång.

Resor och matchbiljetter

Om ett av dina favoritlag är utanför Sverige och det har länge varit din dröm att få se dem spela live går det att beställa färdiga resor där hotell och matchbiljett ingår. Har du några önskemål om hur du vill ha det går det att ordna till efter bästa förmåga - klicka dig vidare för mer information.

Tips

När det är dags att gå på match är det en bra ide att vara ute i god tid. Det är mycket människor som ska samlas på samma plats. Se även till att du går in vid rätt uppgång för att du ska slippa trängas med andra för att hitta din plats. Om du kan är det även rekommenderat att du tar dig dit kommunalt för att slippa långa bilköer vid arenan.