Sportintresserade

Människor med sportintresse kan man ofta dela in i två olika kategorier. Dels den kategorin som sportar mycket själva, det är en hobby som tar upp en stor del av deras liv. Varje gång man ställer frågan om personen vill umgås, så kommer alltid svaret "sorry, har konditionsträning idag". Det slår aldrig fel. Är det inte konditionsträning så är det träningsmatch, är det inte träningsmatch så är det laget som ska gå igenom en ny strategi.

Kategorin med den andra sortens människa, också otroligt sportintresserade. De skulle aldrig missa en match - men de spelar inte själva. Det är sortens person som har rört en basketboll ett fåtal gånger i sitt liv, men de kan ALLT om sporten. Tidigare matchresultat, spelare, regler. Börjar du prata med en sådan person så kan vi garantera att samtalsämnet förr eller senare glida in på gårdagens match. Det är otroligt, och vi älskar så klart båda kategorierna!

Ryggsäckar och väskor för de sportintresserade

Oavsett om du är i kategori ett eller två så kan du alltid stötta ditt favoritlag med hjälp av en ryggsäck eller match med lagets logotyp. Ha med väskan till träningen, till jobbet, till gymmet eller till campingresan. Det är alltid bra att ha en rymlig väska med sig. Är du också sugen, kolla mer här.