Stenkoll på sport

Sport är något som fångar människor och det både som utövare och betraktare. Du kanske är lite lagom intresserad och endast titta på stora mästerskap eller så är du en av de som fullkomligt älskar sport.

Den typen av sportentusiaster missar sällan en match eller ett lopp. Men det finns ytterligare en kategori och det är de som gärna sätter en slant på matchen eller loppet och de missar inte ett enda tillfälle att få njuta av sport. De är nästan fanatiskt intresserade av sport och vill lära sig mer och mer.

Har du betting och sport som hobby krävs stor kunskap för att kunna spela rätt och vinna. Tur i all ära, men i längden räcker inte det. Idag finns det spel- och sportbilagor till nästan varje kvällstidning där experter tipsar och analyserar. På internet har du en guldgruva med information om alla spel och sporter. Du kan läsa om allt från fotbollsspelarnas form, hästarnas skoinformation, snödjupet i Svenska Rallyt till doping under Tour de France, men det krävs att du hittar sidor där man faktiskt vet vad man talar om. För att bli bra på sin hobby krävs tid och träning samt kunskap, oavsett om det är betting eller schack som är hobbyn. Läs på, jämför, kontrollera fakta och läs igen.

Många kallar sig experter efter att ha fått 7 rätt på V75, men att det var ett sömmersketips missar de ofta att tala om. Så var försiktig med att lita på alla som kallar sig för experter. Kolla gärna deras bakgrund och se om de verkligen kan räknas som experter.