Mest Efterlängtade spelen 2016

Alla år har alltid nya spel som folk ser fram emot. 2016 är inte något undantag och årets största önskemål är tunga titlar som hängt i luften.

Ubisoft lanserade i mars Tom Clancy’s The division, ett spel som folk har sett fram emot sedan 2013. Spelet är en tactical 3rd person shooter och utspelar sig i en del av Manhattan efter att ett virus har smittat befolkningen i en enorm epidemi. Spelaren är en agent som jobbar åt Divisionen, en enhet vars enda syfte är att agera som den sista försvarslinjen mot en total katastrof.

Dark souls 3 kommer ut i butikerna den 12 april och det har fått många att göra sig redo. Spel serien är känd för att få många att ilsket slänga kontrollerna i marken då det är extremt svåra spel men de erbjuder en otroligt givande känsla när man lyckas ta sig framåt. Varje framgång är en enorm seger medans varje förlust skall svida hårt, det är receptet som fått Dark Souls serien att nå den popularitet den har idag.

Eidos Montreal och Square Enix kommer ut i augusti med sitt senaste inlägg av Deus Ex serien. Det är en lång livad serie på hela 16 år och många av deras trogna spelare vill åter igen se Adam Jensen i ett nytt kapitel av serien.