Double Bonus Poker, ett spännande pokerspel

Har du ett intresse av att spela poker online så kanske det är på sin plats att prova Double Bonus Poker som är ett spännande pokerspel som spelautomat. Det finns på de flesta casinon idag och tillverkare av spelet är bland annat Microgaming och Betsoft.

Detta videopokerspel liknar mycket Jacks or Better men har betydligt mer att ge i form av vinster om du exempelvis får fyrtal i ess. Det spelas med 52 kort och din hand innehåller 5 kort. Det finns inga jokrar med i kortleken. Det finns fler som skriver om detta spel om du vill läsa mer. Spelet har en hög utbetalningsgrad vilket gör de populär att spela för den som gilla poker på nätet. De flesta videopokerspelen har en betydligt lägre utbetalningsgrad men kan för den delen i det långa loppet ge helt okej med vinster.

Utseendemässigt så har spelet en skön grafik, men som allt så är det fråga om tycke och smak. När man spelar så kanske inte utseendet har så stor betydelse utan det är huvudsaken att man kan vinna på spelet. Om du får låga fyrtal så får du en extra bonus och om du får en Royal Flush så kan vinst bli så hös som upp till 4000 mynt. Som namnet anger så kan du dubbla dina vinster om du väljer Double och ett extra kort dras. Välj ett av de fyra korten och om du drar ett högre kort än banken så vinner du.

Lycka till med dina spel och vi hoppas att Fru Fortuna står vid din sida vid dina Double Bonus Poker spel.